Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: drh38p.svet-stranek.cz
Osobní stránka

nová-stránka-147953:Osobní stránka na adrese: drh38p.svet-stranek.cz

nová-stránka-147953

09.02.2011 Kam se poděla práce

Kam se poděla práce
Kam se poděly mé peníze? Kam se poděl sýr? Proč nemám dost peněz? Proč mám hlad? Co pořád hledám? Je to zlato, stříbro, šperky? Co je v současné době nad zlato? Není to sůl, ale práce.
Dnes jsem si vyslechla vzdychání žen středního věku, že pro ně snad neexistuje normální práce. Dívám se na všechno a ještě teď slyším v uších slova jedné z nich, že v Praze čeká na jedno místo asi dvěstě lidí. Další hroznou věcí je propouštění z práce. Jsou organizace, které propouštějí-banky, pošta..
Dozvíte se třeba od svého zamněstnavatele, že si musíte vážit svou práci. Musíte si nechat líbit ponižování, neočekávat zvýšení platu. Proč? Náramně se mu hodí, že si těžko hledáte práci.
Existuje celkem dost serverů s nabídkami práce, ale jaké jsou to nabídky. Ví to ten, kdosi tam "vleze" a důkladně vše prošmejdí. Zjistí, že se mockrátv objevuje stejná nabídka.
Nepřidala jsem se k nim, i když mnohé věci vidím stejně.
Opravdu zmizela práce ?
Pomohou nám pracovní úřady?

Runa

02.12.2010 pozitivní myšlení v dnešní době

Objevila jsem člověka, který se jím zabývá v současnosti. Je to pan PhDr. Jozef Čuha ze Slovenska. Posílá mi pozitivní kapky. Dnes jsem také jednu dostala a vzpomněla jsem si, že jsem se dlouho nepodívala na mé první stránky, zanedbala jsem je, prostě nechala být....

Napsala jsem nový článek o panu PhDr. Jozefu Čuhovi, vlastně jsem tam dala jeho radu, co dělat, abychom dosáhli svých cílů.

návštěvníků stránky
celkem70 952
tento týden180
dnes13